Plaats uw webshop gratis op Online Markt Net.

Zie onder de categorie Haagse Markt Net Shops. Hier staan de Haagse Markt Ondernemers met een webshop. Wenst u, uw webshop ook geplaatst te zien in deze shop. Mail de link van uw webshop naar wimvleeuwen@hotmail.com en wij plaatsen uw foto met standplaats informatie en de link naar uw webshop gratis. Met de hoop dat meer online markt bezoekers uw shop vinden en zaken met u gaat doen. Heeft u nog geen shop, zie dan onder de categorie Software naar de mogelijkheden.

Beschrijving

Een webshop naast uw markt onderneming is de toekomst van de markt. Er is een groot deel van de consumenten die heel graag de markt bezoeken en daar hun inkopen blijven doen.

Maar er is ook een groot deel dat om verschillende redenen, liever online besteld. Om die doelgroep ook in uw webshop te laten kopen. Kunnen wij u met nadruk een webshop aanbevelen. Uw klanten zullen blij met beide mogelijkheden zijn. En u verhoogd uw omzet.

Heeft u een beetje verstand van webshops bouwen, dan heeft u al een mooie webshop voor € 349,00 en het jaar er op kost het u          € 299,00 per jaar. (btw. 0 tarief u koop de shop bij WordPress)

Heeft u wel een beetje verstand van een webshop bouwen, maar geen tijd. Laat hem dan bouwen en u doet het onderhoud verder zelf. Voor € 1000,00 ex. btw.

Wenst u het onderhoud ook uit te besteden kies dan een abonnement dat bij u past. Zie onder de categorie Software.

Heeft u een webshop mail ons dan uw foto of logo met informatie waar en wanneer u staat op welke standplaats in welke stad. Wij plaatsen uw informatie en link naar uw webshop gratis.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaats uw webshop gratis op Online Markt Net.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.